ATENTIE SOFERI! CONTROL IN TRAFIC!

Sancționat pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu
7 septembrie 2021
Hotul de 16 ani a fost surprins de camerele de supraveghere
8 septembrie 2021

ATENTIE SOFERI! CONTROL IN TRAFIC!

În perioada 6 – 12 septembrie 2021, la nivel judeţean, polițiștii rutieri vor acționa în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, luni, 6 septembrie, s-a acționat pentru verificarea legalității transportului rutier de persoane și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului/substanțelor psihoactive.

Au fost verificate 175 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate la regimul rutier 108 contravenţii.

De asemenea, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere, dintre care şase pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi două pentru neacordare de prioritate vehiculelor.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost constatate patru infracţiuni (conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis şi conducere cu permisul suspendat).

Astăzi, polițiștii rutieri vor acționa pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni și a neacordării priorității de trecere pietonilor.

Pe 8 septembrie, se va acționa pentru combaterea abaterilor săvârșite de către căruțași și bicicliști, iar, joi, 9 septembrie, vor fi instituite filtre pentru verificarea legalității transportului rutier de marfă și persoane și pentru combaterea nerespectării regulilor de trecere la nivel cu calea ferată.

Vineri, 10 septembrie, polițiștii vor acționa pentru verificarea respectării regimului legal de viteză și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului/substanțelor psihoactive.

Pe 11 septembrie, polițiștii rutieri vor desfășura activități pentru impunerea respectării regimului legal de viteză și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului/substanțelor psihoactive.

De asemenea, duminică, 12 septembrie, se va acționa pentru impunerea respectării regimului legal de viteză și pentru verificarea purtării centurii de siguranță.

În cadrul activităților, vor fi utilizate aparate etilotest, etilometru și drugtest, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Conduceți prudent! Drum bun, fără evenimente rutiere!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *