Petre Roman
Reintoarcerea romanilor din Spania
8 octombrie 2008
Politia
Cadavru găsit la Benesat
8 octombrie 2008

ATV

2 atv uri, un cutit, un pistol si o anumita suma de bani au fost sustrase de la o firma din Zalau in cursul diminetii de catre 2 persoane.

La fata locului s-au deplasat o echipa de la politie care a constatat ca magazinul a fost spart. Conform celor declarate de proprietar prejudiciul adus firmei este de peste 10000 lei.

Alin Ungurusan: Am fost sunat de catre politie sa vin la magazin ca a avut loc o spargere. Cand am sosit mi s-a explicat modul in care au operat infractorii. Au sarit de pe garaje in curtea din spate si au patruns in magazin de unde au furat 2 atv uri,un cutit,o arma si niste bani, iar pe celelalte atv uri aflate acolo le-au distrus in incercarea disperata de a le sustrage. Asta nu e nimic, dar s-au servit si cu cate un suc din combina frigorifica inainte de a porni la drum cu atv urile. Camerele noastre de filmat i-au surprins cum si-au facut ei de cap.Unul dintre ATV a fost gasit la cateva blocuri departare, parasit pentru ca au pierdut siguranta iar atv ul nu a mai pornit.

Asteptam ca politia sa-si faca datoria si sa ii prinda pe infractori. Au fost recuperate cele 2 atv uri si pistolul deocamdata.

Tincuta Dumuta purtator de cuvant politia Salaj : În data de 08.10.2008, ora 01,15, doi agenţi de siguranţă publică de la Poliţia Municipiului Zalău, patrulau pe B-dul Mihai Viteazul. La un moment dat, au văzut în trafic un ATV, pe care se aflau două persoane şi pe care au încercat să-l oprească, însă acesta şi-a continuat drumul. Poliţiştii au trecut la urmărirea ATV – ului şi l-au găsit abandonat pe str. Depozitelor, iar cele două persoane o luaseră la fugă pe câmp.

ATV – ul este înregistrat la Primăria Municipiului Zalău, iar în cutia de accesorii a acestuia a fost găsit un pistol cu bile de cauciuc.

Pentru identificarea proprietarului pistolului, poliţiştii de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice au verificat bazele de date şi au constatat că acesta aparţine lui U. Liviu, din Zalău. Poliţiştii l-au contactat imediat, iar acesta a declarat că ATV – ul fusese lăsat în magazinul pe care îl deţine pe str. Gheorghe Doja, iar pistolul se afla într-un sertar din biroul aceleaşi locaţii.

Oamenii legii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea celor două persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *