Au fost reținute şapte permise de conducere și au fost

78 PERSOANE INECTATE CU COVID-19 IN SALAJ
21 mai 2020
Alex Moisi va fi condus vineri pe ultimul drum
21 mai 2020

Au fost reținute şapte permise de conducere și au fost

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 16 sesizări, iar în urma activităților desfășurate, au constatat şase infracțiuni, au aplicat 160 de sancțiuni contravenționale și au reținut şapte permise de conducere.

La data de 20 mai a.c., poliţiştii au acționat, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate trei acțiuni și s-a intervenit la 16 evenimente, dintre care 13 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

În urma activităților, au fost constatate şase infracţiuni, din care trei contra patrimoniului (infracțiuni de furt și distrugere), o infracţiune la regimul circulației rutiere (conducere cu permisul suspendat), iar diferența au constituit alte fapte.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 88670 lei.

Au fost reținute şapte permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

În perioada de referință nu au fost înregistrate infracțiuni de mare violență și nici accidente de circulație grave.

Exemple :

►Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu despre faptul că, în noaptea de 20 spre 21 mai a.c., în jurul orei 1:00, un tânăr, din municipiul Zalău, a spart un geam de la o societate comercială din Zalău. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere. Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

►Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control la data de 20 mai a.c., ora 18.26, o autoutilitară care circula pe bulevardul Mihai Viteazul, condusă de un bărbat din judeţul Buzău. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul are permisul de conducere suspendat (conducere cu autoturismul neînmatriculat). – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *