AU TRECUT 3 SĂPTĂMÂNI DE CÂND MAȘINA I-A LUAT FOC

România trimite astăzi în Insula Corsica un modul specializat de stins incendii de pădure, în cadrul programului de pre-poziționare
15 august 2023
Marti 15.08.2023 au scumpit combustibilul
16 august 2023

AU TRECUT 3 SĂPTĂMÂNI DE CÂND MAȘINA I-A LUAT FOC

Au trecut 3 saptamani de cand un barbat era sa moara ars intr-o masina Dacia Spring, care avea vechime mai mica de un an. Reamintin ca marți 25 iulie 2023, un bărbat din Zalău și-a văzut moartea cu ochii după ce mașina electrică cu care mergea la revizia programată a luat foc și a ars in proporție de 100%.
Pusok Csaba ne-a declarat că în drum spre atelier mașina a început să claxoneze din senin și dintr-o dată a luat foc, dar a reușit să iasă repede, după care a chemat pompierii care au stins incendiul, aceștia au fost foarte operativi, însă autoturismul a ars în întregime.
Csaba a avut probleme cu mașina, deooarece chiar dacă în acte figura ca și nouă, caroseria și tabla aveau culori diferite de restul mașinii.
De ceva vreme a avut discuții cu firma producătoare însă nu a reușit să își schimbe autoturismul care acum după ce a ars a dezvăluit un alt secret neștiut și anume că structura a fost afectată și sudată fără să fie specificat asta în contract.
Acum va urma o anchetă după care se va afla adevărul, asta după ce o altă expertiză a arătat deja că mașina deși apărea în acte ca nouă a fost revopsită.
Șoferul a luat legătura cu reprezentanții firmei, prin avocatul lui și va cere daune deoarece mașina nu are nici un an de când a fost cumpărată. Reprezentantii firmei Renault i-au raspuns ca doresc sa vada masina arsa, insa pana in momentul de fata nu s-au deplasat la fata locului.
Am luat legătura cu firma producătoare și am fost redirecționat către o persoană ce ține locul purtătorului de cuvânt, care în momentul de față este în concediu și așteptăm cu nerăbdare punctul lor de vedere.
Domnul Pusok a facut o sesizare si la protectia consumatorului on-line, dar nu a primit nici un raspuns. Probabil toata lumea e in concediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *