Au trecut 7 ani de când Gheorghe Gușet a plecat dintre noi

Tânărul care a reusit sa recupereze contul de gmail si Youtube ZTV
12 iunie 2024
Biciclistul a accidentat grav o minora de 7 ani
13 iunie 2024

Au trecut 7 ani de când Gheorghe Gușet a plecat dintre noi

Marele sportiv si antrenor Gheorghe Calin Guset a murit in data de 12.06.2017. Reamintim ca el a ajuns la spitalul din Cluj Napoca sambata 10 iunie 2017 si a fost supus unei interventii chirurgicale. Dupa a doua interventie corpul a cedat si a fost mentinut in viata de aparate. Lorena Boberschi a postat pe facebook „De ce mi-a fost frică nu am scăpat..Guşet a suferit a doua intervenție aseară..Organele lui în acest moment nu funcționează..Azi au încercat să îl trezească din comă si nu au putut..Tot ce mi a rămas este să mă rog ca bunul Dumnezeu să facă o minune..În sufletul meu simt că Guşet nu mă va părăsii,că o să lupte pînă la final aşa cum făcea în competiţii, când eram o echipă,când nu de puţine ori a câștigat concursurile din ultima aruncare.. Dragul meu drag, dacă eşti între cele două lumi fă te rog o ultimă piruetă şi întoarce-te la noi cei care te iubim!!!”
Pe paginile de socializare prietenii au lasat mesaje de incurajare, iar sotia lui a indemnat ca acestia sa se roage pentru el,
„Din păcate nu am veşti bune..Tot în comă..o nouă încearcare să îl trezească. şi nimic…????????.Dar eu nu îmi pierd speranța!!Hai iubire,hai că poţi,luptă!!! La ora 20 cine dorește să ne gândim împreună la Guşet Gheorghe Călin- Gege Guset.Să îl chemam sa revină la noi.Si să citim cât mai mulţi Paraclisul Maicii Domnului.Sunt convinsă că bunul Dumnezeu ascultă ruga atâtor oameni minunaţi pentru un om minunat!! Eu nu pot decât să vă multumesc din tot sufletul meu că îmi sunteți alături şi că îmi alinaţi suferința cu vorbele voastre.”insa de aceasta data Guset a pierdut competitia cu viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *