Autocar cu elevi implicat intr-un eveniment rutier

Munitia neexplodata a fost distrusa in poligonul din Crasna
25 februarie 2020
Femeie de 82 de ani acrosata de o caruta
26 februarie 2020

Autocar cu elevi implicat intr-un eveniment rutier

Miercuri, în jurul prânzului, Secția Șimleu Silvaniei și Garda Nușfalău au fost solicitat să intervină la un eveniment rutier. Incidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Șimleu Silvaniei spre Nușfalău și în care fost implicat un autocar care transporta elevi. Echipajele SMURD și ale ambulnaței au evaluat 25 de persoane (2 adulți și 23 de copii), din fericire, la fața locului nu au fost înregistrate persoane rănite.
Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail:zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0744 247 263, iar la 3 filmări care vor aparea pe acest site veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantăm ca nu va vom divulga numele.

Va puteți abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV la acest link https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si veți primi cel mai repede stirile video. Puteți sa ne urmariți pe Facebook: https://www.facebook.com/ztv.ro/ si pe grup https://www.facebook.com/groups/ztvmediaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *