Bănuiți de tentativă de tălhărie calificată, reținuți de polițiștii de investigații criminale sălăjeni.

15 autospeciale de stingere cu capacitatea de 4.000 de litri vor fi achiziționate
23 decembrie 2022
Structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, acțiuni speciale precum şi din cadrul altor structuri vor fi
23 decembrie 2022

Bănuiți de tentativă de tălhărie calificată, reținuți de polițiștii de investigații criminale sălăjeni.

Joi, 22 decembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale din au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un bărbat de 34 de ani şi un tânăr de 22 de ani, ambii din comuna Şamşud, județul Sălaj, bănuiţi de comiterea infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii sălăjeni îi bănuiesc pe aceştia că, la 19 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, în timp ce aveau fețele acoperite, ar fi pătruns fără drept într-un imobil din localitatea Valea Pomilor, i-ar fi agresat pe proprietari și le-ar fi cerut banii pe care aceștia îi au, însă apoi au părăsit locul faptei, fără a sustrage bunuri sau alte valori.

Vineri, 23 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale îi vor prezenta pe cei doi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *