Barbat testat in trafic

CONSILIUL JUDETEAN SĂLAJ A PREDAT AMPLASAMENTUL PENTRU REABILITAREA DJ 109R
25 octombrie 2021
Conducere sub influența alcoolului in Pericei
25 octombrie 2021

Barbat testat in trafic

Ieri, 24 octombrie, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați despre faptul că, pe Bulevadrul Mihai Viteazu, în zona Scala, circulă un autoturism al cărui conducător s-ar putea să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului și au identificat conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 76 de ani, din Zalău.

Acesta a fost testat cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ceea ce privește starea acestuia de sănătate, polițiștii Serviciului Rutier Sălaj au înștiințat medicul de familie al bărbatului, pentru a efectua demersurile necesare, în vederea stabilirii dacă persoana aflată în evidența sa prezintă afecțiuni medicale incompatibile cu calitatea de conducător de autovehicule sau tramvaie.

Conform prevederilor legale, în cazul în care o persoană este declarată inaptă medical sau psihologic pentru a conduce autovehicule, permisul de conducere al acesteia se retrage de către poliția rutieră și poate fi redobândit numai după încetarea motivului pentru care s-a luat această măsură. – Ioan Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *