Scene socante! Minora umilita si batuta de alte 2 fete

32 PERSOANE INFECTATE CU COVID-19 IN SALAJ
30 aprilie 2020
Vezi cum se poate intra intr-un container stradal de haine
1 mai 2020

Scene socante! Minora umilita si batuta de alte 2 fete

Un filmulet in care 2 minore ataca o alta minora a fost trimis pe adresa redactiei. Din imagini se vede si se aude cum baietii le instigau pe fete la bataie in loc sa aplaneze situatia. Cuvinte obscene si pumni a primit tanara care a cazut victima, uneia dintre agresoare care s-a napustit asupra ei. Imaginile vorbesc de la sine, educatia lasa mult de dorit, oare unde au invatat ca dreptatea se face cu pumnul si violenta. Conform, unor surse neoficiale fetele sunt din Zalau si toata actiunea a fost in data de 23 aprilie 2020.

Comunicatul Politiei Salaj: Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunea de lovire sau alte violențe ca urmare a unei fapte comise la data de 23 aprilie a.c., în municipiul Zalău.

La data menționată, în urma apariției unor informații pe o rețea de socializare în care sunt prezentate acte de violență între un grup de adolescenți, polițiștii s-au sesizat din oficiu și în scurt timp au identificat victima, în persoana unei adolescente de 16 ani.

De asemenea, au fost identificate și persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba de patru adolescente, din municipiul Zalău.

Victima a depus plângere în prezența tatălui, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi stabilit și mobilul infracțiunii.

Totodată polițiștii vor lua măsuri și de sancționare a persoanelor implicate, conform ordonanțelor militare. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.

Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa https://www.facebook.com/ztv.ro/, e-mail:zalautv@gmail.com sau whatsapp pe numarul de telefon 0744 247 263, iar la 3 filmări care vor aparea pe acest site veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantăm ca nu va vom divulga numele.

1 Comment

  1. Lucia spune:

    Vai de capul lor de jegoase penale frumosa educație le-a oferit părinți …. măcar acum văd părinți ce animale sălbatice au crescu …. fetelor orașul este micuț fiți cu ochi in patru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *