BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ ARE UN NOU MANAGER

Fetita de 7 ani, accidentata pe partea carosabila
19 septembrie 2021
CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE PENTRU CONDUCERE FARA PERMIS SI BAUT
20 septembrie 2021

BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ ARE UN NOU MANAGER

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a semnat contractul de management al noului manager al Bibliotecii Județene „Ioniță Scipione Bădescu”, Mariana Lucia Marian.📚 Absolventă a Facultății de Drept Cluj-Napoca, din cadrul Universității „Dimitrie Cantemir”, Mariana Marian are un master în management cultural și a urmat curs de formare/specializare în biblioteconomie și științele informării, marketing și management cultural. S-a alăturat echipei de la Biblioteca Județeană Sălaj în anul 1998, ca bibliotecar la Secția împrumut pentru copii, în anii ce au urmat activând la Serviciul catalogare și prelucrare a documentelor, respectiv Serviciul Marketing, activități culturale, achiziții.

📖 Este trainer/formator, iar din 2002 conduce, în calitate de președinte, Asociația „Prietenii Bibliotecii”, un ONG care susține activitatea Bibliotecii Județene și a celorlalte biblioteci publice din Sălaj.

▶️ „Funcția de manager reprezintă o provocare pentru mine. Experiența de peste 20 de ani ca bibliotecar și participarea la majoritatea proiectelor din instituție m-au motivat să fac acest pas. Vom continua să ne implicăm în viata culturală a județului și să fim o alternativă de dezvoltare personală, educare și relaxare pentru comunitatea sălăjeană”, a precizat Mariana Marian.

🔖 La concursul pentru funcția de manager al BJS s-au înscris doi candidați, Mariana Marian obținând cea mai mare notă finală: 8,90 (8,98 la analiza proiectului de management și 8,83 la interviu).

📌 „Îi transmit mult succes doamnei Marian și îmi doresc ca principiul lucrului bine făcut să o călăuzească în acest mandat. Biblioteca este considerată templul învățăturii, de aceea instituția trebuie să se impună ca o prezență activă și utilă în comunitate, să atragă cititori de toate vârstele spre minunata lume a cărților, să își diversifice serviciile în mod constant pentru a răspunde nevoilor diferitelor categorii de public și a ține pasul cu evoluția din ce în ce mai rapidă a tehnologiei”, a subliniat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.