Bilete de tratament disponibile pentru ultima serie din acest an – seria 17

DINU IANCU-SĂLĂJANU: „VREM SĂ CREȘTEM ATRACTIVITATEA ȘI VIZIBILITATEA SĂLAJULUI CA DESTINAȚIE TURISTICĂ”
18 noiembrie 2021
Colonel Bolfă Vasile-Cristian, noul prim-adjunct al inspectorului şef la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj
19 noiembrie 2021

Bilete de tratament disponibile pentru ultima serie din acest an – seria 17

Pentru ultima serie de bilete de tratament din acest an, seria 17, Casei Județene de Pensii Sălaj i-au fost repartizate 101 bilete de tratament în următoarele stațiuni: 1 Mai, Covasna, Geoagiu și Sovata cu începere din 02, 03 și 04 decembrie (în funcție de stațiune).

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 17 este 29.11.2021.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei aferent lunii noiembrie 2021 (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie și original). Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse 2521 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

Alina TĂMAŞ – COMPARTIMENTUL COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *