Biserica este din nou amenintata cu legi anti-democratice

primaria
517 căsătorii oficiate în 2008
9 februarie 2009
prefect
Parteneriate media
9 februarie 2009

Biserica este din nou amenintata cu legi anti-democratice

BisericaSuntem nemultumiti de contextului creat de proiectul de lege 368/2007 (reluat acum in discutiile Comisiei juridice a Camerei Deputatilor), proiect ce intentioneaza sa confiste definitiv lacasurile de cult, casele parohiale si cimitirele ce au fost luate Bisericii Greco-Catolice prin decretul 358/1948, astazi abrogat.
Credinciosii nostri sunt tulburati de propunerile deputatilor PDL, credem ca rugaciunea pentru Biserica si ajutorul moral ce ni-l dau credinciosii ne ajuta sa depasim aceste momente.
Toti salajenii au fost invitati la Biserica Sf.Familie din Zalau sa participe pe data de 11 februarie la: Ziua de pocainta si rugaciune ceruta de Prea Fericirea Sa Lucian Muresan, Arhiepiscopul Major al Bisericii Greco-Catolice. In mod special ziua de 11 februarie este si Ziua Sf.Fecioarei de la Lourdes, si Ziua Mondiala a bolnavilor.
Invitam toti credinciosii sa fie alaturi de noi la o seara speciala de rugaciune la intentia speciala de a ajuta acesta Biserica care este din nou amenintata cu legi anti-democratice.
Speram ca, alesii nostri vor gasi o cale justa de rezolvare a nedreptatilor istorice provocate de regimul comunist ateu, si vor gasi solutii democratice la problema partimoniala a Bisericii Greco- Catolice din Romania.

Protopop Valer Parau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *