Abrudan
Profa de franceza din Zalau poate reveni la catedra din 15 septembrie 2009
15 septembrie 2008
Spital Salaj
INFO Spital
16 septembrie 2008

Bombe si flacariDetasamentul de pompieri Zalău, din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, a intervenit în data de 12.09.2008 în jurul orei 13:54 cu o … autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran din municipiul Zalău.

       Cauza probabilă de incendiu a fost acţiunea intenţionată a unei persoane necunoscute, astfel arzând vegetaţie uscată, resturi menajere şi izolaţia unor conducte termice.

        Detaşamentul de pompieri Zalău, din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, a intervenit în data de 12.09.2008 cu mijloace specifice în localitatea Şimleu Silvanie, la Liceul Tehnic Iuliu Maniu , pentru asanarea de muniţie neexplodată. Astfel, după cercetarea locului şi localizarea ei, pirotehniştii din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj au identificat muniţia ca fiind două grenade neexplodate de mână defensive rămase din perioada celui de-al doilea război mondial. Acestea au fost ridicate, transportate şi depozitate în condiţii de siguranţă.

        Recomandăm cetăţenilor cu această ocazie, la găsirea unor elemente de muniţie  neexplodate să  anunţe cel mai apropiat organ de poliţie sau Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj la nr. de telefon 112, fără  a le atinge şi schimba poziţia acestora.

        Garda Nr.2 Ileanda, din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, a intervenit de două ori, în data de 13.09.2008 în jurul orelor 16.50, respectiv 14.09.2008 în jurul orelor 02.15 cu o autospecială cu apă şi spumă  pentru a stinge incendiile izbugnite la groapa de gunoi a comunei Ileanda.

        Cauzele probabile de incendiu au fost acţiunile intenţionate a unor persone necunoscute.
 

                                                       

                                                            Slt. Jacodi Lucian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *