Bumbas Cristian Dan, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Ferma de strurioni in Salaj
20 ianuarie 2014
Accident in Hereclean
20 ianuarie 2014

Bumbas Cristian Dan, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Bumbas Cristian Dan, profesor de religie la liceul Pedagogic Gh.Sincai din Zalau, a decedat in urma cu doi ani in urma uni stop

cardio respirator, iresuscitabil. Barbatul in varsta de 34 de ani, a predat pana in anul 2011 si la Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul”. Conform unor surse acesta a simtit o durere in piept iar sotia a sunat la 112 si a cerut ajutorul  medicilor de la ambulanta.

 

In ciuda eforturilor depuse de acestia tanarul profesor nu a mai putut fi salvat. Sute de elevi, profesori si prieteni ii aduc un omagiu in fiecare an si depun jerbe de flori si coroane in memoria acestuia.

A fost indragit si respectat de colegii de catedra, dar si de elevi, pe care ii iubea ca pe propriii copii carora incerca sa le insufle cu blandete si rabdare pentru disciplinele pe care le preda.

Mama si sora lui Bumbas Cristian Dan, nu pot sa uita clipele grele la care le-a supus viata si nu il vor uita niciodata pe cel care le-a fost fiu si frate.

Chiar daca timpul a trecut pe mai multe siteuri de socializare au inceput sa curga mesaje in memoria acelui care a fost Bumbas Cristian Dan.

 

 

Maries Mihai: Niciodata sa nu crezi ca te voi uita!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace: prieten, profesor si mentor drag!

Imi lipsesti, ne lipsesti tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *