Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi 24 septembrie 2010

Mesajul prefectului cu ocazia începerii anului şcolar 2010 – 2011
12 septembrie 2010
Clopotelul nu va mai suna pentru un tanar de 18 ani
12 septembrie 2010

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi 24 septembrie 2010

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj organizează vineri, 24 septembrie 2010 „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”.Locaţia de desfăşurare este Casa de Cultura a

 

Sindicatelor din Zalău,începând cu ora 10. Această măsură activă pentru combaterea şi prevenirea şomajului se adresează în special absolvenţilor de orice formă de învăţământ, dar este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă şi doresc să se angajeze. Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii.
Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.
În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sălaj în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise, până la această dată, invitaţii unui număr de 13 agenţi economici din judeţ; dintre aceştia 3 şi-au confirmat participarea la bursă, punând la dispoziţie 19 locuri de muncă vacante în sectorul construcţiilor şi al prestărilor de servicii.
Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească. În acest sens, angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană
pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, Zalău, str. T.Vladimirescu, bl. P40 parter sau la tel.0260-612463,fax.0360-819658,e-mail salaj@ajofm.anofm.ro.

Director Executiv
Romeo-Constantin SÂRCA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *