Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR DE LA PROTECȚIA ANIMALELOR
5 octombrie 2022
INCUBATOARE NEONATALE DE ULTIMĂ GENERAȚIE, LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ZALĂU
5 octombrie 2022

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj anunță organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 14 octombrie 2022.
Locaţia de desfăşurare a acestui eveniment va fi Cercul Militar din Zalău, str. Simion Bărnuţiu nr.91, începând cu ora 10,00.
Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2022, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.
Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea .
Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune pot comunica locurile de muncă vacante la sediul A.J.O.F.M. Sălaj, din Zalău, str. T. Vladimirescu nr.8, bl. P40, fax:0372871075, e-mail:ajofm.sj@anofm.gov.ro sau la telefon 0260/616317.
Alte informații pot fi găsite pe site-ul agenției: www.salaj.anofm.ro.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.