Bursa locurilor de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului

bani
Ridicarea plafonului de garantare pentru depozitele persoanelor fizice de la 20.000 euro la 50.000
17 octombrie 2008
Finante
Dupa 20 de ani sunt alocate pentru sediul DGFP Salaj peste 21 miliarde lei vechi
17 octombrie 2008

Bursa locurilor de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului

Tineri la bursa locurilor de muncaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj, in conformitate cu prevederile Legii nr.116/2002, realizeaza un acompaniament social personalizat pentru tinerii cu varste intre 16 si 25 de ani aflati in dificultate si confruntati cu riscul excluderii profesionale in scopul facilitarii accesului la un loc de munca , oferindu-le consiliere profesionala si mediere .
 In scopul integrarii in munca, agentia incheie un contract de solidaritate cu  aceste persoane, pe o perioada de  cel mult 2 ani dar nu mai putin de un an, si le plaseaza  pe locuri de munca. Angajatorii care incadreaza persoane din aceasta categorie se numesc angajatori de  insertie  iar agentia  le deconteaza lunar salariul de baza stabilit pentru fiecare angajat , dar nu mai mult de 75% din castigul salarial mediu net pe economie.

                Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, in scopul de a intermedia angajarea tinerilor din aceasta categorie,  organizeaza in data 24 octombrie  2008, Bursa locurilor de munca pentru  tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului.

                  Invitam agentii economici care  vor  sa  incadreze  tineri din aceasta  categorie  defavorizata sa ne comunice locuri de  munca vacante la tel/fax 612463.

                  Actiunea  se va desfasura la sediul AJOFM Salaj din  Zalau  str.T.Vladimirescu bloc P40,  incepand cu ora 9,00 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *