Caderi de curent in Salaj

Gala Presei Salajene
Gala Presei Salajene editia a 2 a
20 mai 2008
ANL
ANL
20 mai 2008

Caderi de curent in Salaj

ElectricaFenomenele meteorologice au creat probleme în 4 comune sălăjene

În cursul dimineţii de astăzi, 20 mai 2008, Instituţia Prefectului Judeţeului Sălaj a transmis către

Ministerul Internelor şi Reformei Administrative o informare privind problemele apărute la nivelul judeţului, ca urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate în noaptea de 19 – 20 mai 2008. Astfel, datorită intensificărilor de vânt, a descărcărilor electice şi a precipitaţiilor înregistrate, în 13 localităţi din comunele Agrij, Treznea, Românaşi şi Zalha, s-a întrerupt alimentarea cu energe electrică. Este vorba despre localităţile Agrij, Răstolţu Deşert, Treznea, Bozna, Ciumărna, Păuşa, Zalha, Ceaca, Ciureni, Valea Ciurenilor, Valea Lungă, Valea Hranei şi Vârtesca.

Prefectul Andrei Todea a adoptat măsurile care se impun în astfel de situaţii în scopul remedierii – în cel mai scurt timp – a neajunsurilor cauzate de fenomenele meteorologice. Prin urmare, în prezent, echipele de intervenţie ale SC Electrica Transilvania Nord SA  – Sucursala de Distribuţie Zalău, se află în teren în vederea remedierii avariilor produse şi restabilirea alimentării cu energie electrică a tuturor consumatorilor.  

 

A fost reluată alimentarea cu energie electrică în localităţile afectate

În cursul nopţii de 19 – 20 mai 2008, urmare a fenomenelor meteorologice (intensificări ale vântului, descărcări electrice şi ploi abundente), în 13 localităţi sălăjene s-au înregistrat avarii la reţelele de alimentare cu energie electrică.

În urma intervenţiilor efectuate de echipele SC Electrica SA, astăzi, în jurul orei 11.00, au fost remediate toate avariile produse, fiind restabilită alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor din localităţile afectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *