Cadouri pentru pensionari

ISU
Bunuri salvate de pompieri
19 decembrie 2008
Petroniu
Biserica, tinerii şi colindele
19 decembrie 2008

Cadouri pentru pensionari

PensionariPeste 400 de persoane s-au inghesuit in fata cantinei pentru ajutor social din incinta primariei Zalau, judetul Salaj pentru cateva cadouri de sarbatori. Oamenii au asteptat in ploaie si frig la coada pentru a avea ceva in plus pe masa de sarbatori.

Pensionarii sustin ca vor sta cat e nevoie pentru a-si putea ridica pachetul care este un venit in plus pe langa pensiile mici care le au. De teama ca vor ramane fara pachete au inceput sa se impinga si sa se ingramadeasca.
Au primit ulei, zahar, faina, dulciuri, suc, cadouri care i-au multumit pe oameni.

Primar Zalau Radu Capalnasiu: S-au dat peste 400 de pachete pentru pensionari, valoarea unui pachet fiind in valoare de 35-40 lei Au mai fost impartite cadouri si pentru familii defavorizate si copii cu dizabilitati in total peste 1000 pahete.
Iata si cateva pareri :

Pensionara : Stam la pomana, in frig si ne ploua, nu au putut sa ne dea cadourile frumos la fiecare pentru a evita imbulzeala asta de aici.Mai bine ne lipsim de cadouri si plecam acasa.

Pensionara: Se ingramadesc pentru ca nu este organizare, ne vom imbolnavi stand aici la coada si vom cheltui mai multi bani pe medicamente decat ceea ce primim din cadouri. Ne lipsim de acest cadou.

Pensionara: Asta nu e treaba unde sa ma ingramadesc ca ma omoara astia acolo uite cum se imping barbatii.Mai bine nu mananc decat sa ma bag acolo.

Mamica cu copilul:Stau la rand pentru bunicul meu care este bolnav si nu a putut sa vina .Da se poate asa ceva unde sa ma duc in fata cu copilul in brate. Uitati-va cum stau oamenii la coada si se imping.

Pensionara: Sunt multumita de ce am primit, am venit cu o vecina sa ma ajute ca singura nu ma descurc. Am primit alimente, dulciuri si suc.

Pensioanara: Ma bucur ca s-au gandit si la noi, orice atentie este bine venita.Sa ne de-a si la anul.

Oamenii au fost mutumiti de pachete, dar nu prea le-a placut modul, in care acestea au fost impartite. Pe viitor spera sa nu mai fie nevoiti sa astepte la cozi si-n frig.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *