Campionul Andrei Cristian Florian, felicitat de președintele CJ Sălaj

Activităţi educativ-preventive la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” din orașul Jibou.
30 mai 2024
POLIȚIȘTII AU ACȚIONAT ÎN FORȚĂ ÎN COMUNA ILEANDA
31 mai 2024

Campionul Andrei Cristian Florian, felicitat de președintele CJ Sălaj

🤝 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a primit, vineri, 31 mai, vizita pugilistului Andrei Cristian Florian, care a câștigat, recent, centura IBA International Super Middleweight. Sportivul sălăjean și-a trecut în palmares acest important titlu, după ce a câștigat prin knock-out meciul susținut la finele săptămânii trecute în cadrul „Florian Fighting Championship”, prima gală de box profesionist desfășurată în județul nostru.

📌 „Victoria obținută de Andrei Cristian Florian nu este doar un triumf personal, ci aduce faimă și recunoaștere județului nostru pe scena sportivă națională și internațională. Ne demonstrează, astfel, că sportul de performanță este o cale către succes, deschisă celor cu caracter puternic și dedicare totală. Andrei ne inspiră prin curajul, tenacitatea și talentul său excepțional în arta pugilistică, fiind un model demn de urmat pentru tânăra generație. Suntem bucuroși și onorați să avem un astfel de campion în Sălaj. Vom fi mereu alături de sportivii noștri valoroși, oferindu-le sprijinul și încurajarea necesare pentru a-și depăși limitele și a atinge noi culmi”, a declarat, cu acest prilej, președintele CJ Sălaj.

🥊 Andrei i-a dăruit președintelui CJ Sălaj mănușile de box câștigate în urma meciului, la rândul său, Dinu Iancu-Sălăjanu înmânându-i o diploma de excelență pentru remarcabila performanță din ring.

🏆 Elev al Colegiului Național „Silvania” Zalău, Andrei Cristian Florian (19 ani) practică artele marțiale de la vârsta de 5 ani și boxul, de la 16 ani. Deține centura neagră la Karate Tradițional și a câștigat numeroase competiții naționale și internaționale atât la box, cât și karate și kickboxing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *