Începe sesiunea de înscriere online pentru depunerea cererilor de financare pentru baze sportive

Cod Galben
COD GALBEN
20 mai 2008
Gala Presei Salajene
Gala Presei Salajene editia a 2 a
20 mai 2008

Începe sesiunea de înscriere online pentru depunerea cererilor de financare pentru baze sportive

Prefectura SalajInstituţia Prefectului Judeţului Sălaj, atenţionează unităţile administrativ teritoriale asupra faptului că, în perioada

22 mai – 30 iunie 2008, se va desfăşura sesiunea de înscriere online pentru programarea unităţilor administrativ – teritoriale în vederea depunerii cererilor de finanţare în cadrul Programului de Dezvoltare a Infrastructurii unor baze sportive din spaţiul rural – finanţat de Guvernul României, prin Ordonanţa de Guvern nr 7/2006.

Înscrierea online se va realiza prin completarea unui formular online postat pe site, cu date personale ale reprezentantului legal al unităţii administrativ – teritoriale şi cu date referitoare la cererea de finanţare. În urma înscrierii unităţile administrativ teritoriale vor fi programate pentru depunerea cererilor de finanţare la sediul  biroului comisiei. Lista programărilor se va afişa pe site cu cel puţin 5 zile înainte de data la care sunt programate depunerile de cereri.

Potenţialii beneficiari interesaţi vor putea accesa http://www.cancelarie.ro/baze_sportive/index.html unde vor avea la dispoziţie modelul de formular de înscriere on line, care va fi activ începând cu data de 22 mai, până în data de 30 iunie 2008. De asemenea, vor putea accesa informaţii referitoare la ghidul solicitantului.

Pentru mai multe informaţii cei interesaţi pot adresa întrebări pe adresa de e-mail [email protected] . Alte contacte utile: Biroul Comisiei – tel. 021 3143400, int. 1326, 1367, fax 021 3100949.

 
Cristina Ghiorghiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *