Cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție, reținut de polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău

Monument pentru Dracula realizat de Marius Tutovan, pietrarul din Moigrad
9 iulie 2024
Accident în Zalău
9 iulie 2024

Cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție, reținut de polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău

Luni, 8 iulie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 47 de ani, din localitatea Badon, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

La aceeași dată, în jurul orei 14.05, bărbatul în cauză ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței părinților acestuia, încălcând astfel măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis împotriva sa, la data de 25 martie a.c., de către Judecătoria Zalău.

Marți, 9 iulie a.c., bărbatul va fi prezentat procurorului de caz pentru dispunerea măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *