Cercetaţi pentru conducere fără permis

Urmărit naţional prins de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale
14 iunie 2021
1350 persoane angajate prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj
14 iunie 2021

Cercetaţi pentru conducere fără permis

În weekend-ul trecut, poliţiştii au depistat alte trei persoane care au condus autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

La data de 11 iunie a.c., ora 21:25, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida, au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Hida, în timp ce conducea un autovehicul pe Drumul Comunal 50 din localitatea  Sânpetru Almaşului.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de  0,23 alcool pur în aerul expirat.

La data de 12 iunie a.c., ora 07:50, poliţiştii  din Cehu Silvaniei, au depistat un conducător auto, în vârstă de 42 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea, pe Drumul Judeţean 108A, prin localitatea Benesat, un ansamblu de vehicule.

Poliţiştii au constatat că bărbatul poseda  permis de conducere valabil pentru categoriile  AM și B, însă avea permisul de conducere necorespunzător categoriei din care fac parte cele două vehicule.

În aceeaşi zi, câteva ore mai târziu, respectiv la ora 12:50, tot pe Drumul Judeţean 108A, prin localitatea Benesat, poliţiştii au oprit în trafic un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Someş Odorhei, care conducea un ansamblu de vehicule având permis de conducere necorespunzător categoriei din care făceau parte cele două vehicule.

În toate cazurile, s-au întocmit dosare de cercetare penală, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea administrării întregului probatoriu. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *