„Citeste-mi 100 de povesti!”

Duminică a dispărut indicatorul de semnalizare trecere de pietoni, în cartierul Porolissum
17 mai 2022
ÎNCEP LUCRĂRILE DE PUNERE ÎN SIGURANȚĂ A PODULUI PESTE SOMEȘ, DIN COMUNA NĂPRADEA
17 mai 2022

„Citeste-mi 100 de povesti!”

Asa se intituleaza programul de incurajare a lecturii la care am avut onoarea sa iau parte in calitate de reporter ZTV, azi la Gradinita cu Program Prelungit Pinochio Zalau.
Am citit povestea ” Ce este un copil ” si mi-am adus aminte cu nostalgie de vremurile cand si eu am fost copil. Micutii de la Grupa Istetilor au ascultat cu atentie si s-au bucurat, ca au oportunitatea de a participa la ateliere de lectura, de a-si dezvolta atentia, vocabularul, imaginatia si mai ales motivatia pentru invatare.
Se pare ca obiectivul celor de la minister precum si a celor de la Asociatia OvidiuRO este ca, in urmatorii 5 ani, toate gradinitele publice din Romania sa devina Gradinite Biblioteca.
Pentru ca o gradinita sa primeasca acest statut, directorul acesteia va dezvolta și va implementa, alaturi de echipa sa, un plan anual de lectura dedicat copiilor, cu sesiuni saptamanale de lectura, cu invitati care sa le citeasca celor mici.
Multumesc, doamnei directoare Dana Marian, precum si doamnelor educatoare Otilia Hosu si Bianca Samsudan pentru invitatia lansata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.