Clujean prins cu un autoturism radiat din circulație și cu un balot de lucernă furat

Sofer din Jibou, de 21 de ani prins drogat la volan
10 ianuarie 2022
Prins la taiat ilegal de lemne
10 ianuarie 2022

Clujean prins cu un autoturism radiat din circulație și cu un balot de lucernă furat

In data de 8 ianuarie a.c., ora 14.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului, împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Sălaj, au depistat prin localitatea Fildu de Jos un tânăr de 23 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism radiat din circulație, din data de 8 mai 2021.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta transporta un balot de lucernă pe care l-ar fi sustras, împreună cu doi adolescenți de 17, respectiv 18 ani, ambii din județul Cluj, de pe proprietatea unui bărbat din localitatea Fildu de Jos.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunile de furt și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Poliţiştii rutieri rămân în continuare la datorie şi vor acţiona pentru fluidizarea traficului, prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar şi pe linia prevenirii şi depistării celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.– Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.