Debarasare
Marea debarasare
21 aprilie 2008
Harta Avertizare
AVERTIZARE HIDROLOGICA
21 aprilie 2008

Cod GalbenPentru perioada 21 aprilie, ora 23.00 – 22 aprilie, ora 21.00, a fost transmisă către Instituţia Prefectului Judeţului Sălaj o avertizare

meteorologică cod galben, fenomenele vizate fiind precipitaţii însemnate cantitativ. Conform avertizării transmise către Instituţia Prefectului, instabilitatea atmosferică se va accentua în majoritatea zonelor din vestul, centrul şi nordul ţării, fiind posibile averse, frecvente descărcări electrice, iar izolat intensificări de scurtă durată ale vântului, cu aspect de vijelir  şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor fi cuprinse între 25 şi 45 l/mp.

Avînd în vedere condiţiile şi fenomenele hidrometeorologice prognozate avertizarea a fost fost tansmisă către toate primăriile, astfel încât, să se adopte măsurile necesar a fi aplicate în astfel de situaţii, solicitându-se monitorizarea cu maximă atenţie a fenomenelor la nivelul localităţilor, penatru a putea interveni în timp util în cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă. De asemenea, în caz de iminenţă a producerii unor situaţii de urgenţă va fi instituit serviciul de permanenţă la toate primăriile din zonele de risc.    

Cristina Ghiorghiu – purtător de cuvânt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *