COMBATEREA CONDUCERII SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE- O PRIORITATE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DIN ȘIMLEU SILVANIEI, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR ȘI A TRAFICULUI RUTIER
19 iunie 2022
Soferita a parasit locul accidentului in Zimbor
20 iunie 2022

COMBATEREA CONDUCERII SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE- O PRIORITATE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI

Weekend-ul trecut, 17-19 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Sălaj împreună cu cei de ordine publică au acționat cu efective mărite pe linia depistării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Au fost constatate 10 infracțiuni.                                  

Deși s-a acționat, cu prioritate pe linie de alcool și droguri, polițiștii au avut în vedere toate abaterile la regimul rutier. Astfel că, aceștia au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale doar pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În cele trei zile, polițiștii au reținut 38 de permise de conducere, din care 8 au fost pentru conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, polițiștii  au depistat în flagrant delict 3 conducători auto sub influența substanțelor psihoactive, 4 având o alcoolemie peste limita legală și alți trei săvârșind alte infracțiuni la regimul rutier.

Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră! Fiți responsabili în trafic și nu vă urcați la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.