Condamnat la închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Depistat în trafic cu alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat
26 noiembrie 2021
Depistat în timp ce transporta material lemnos fără documente legale
26 noiembrie 2021

Condamnat la închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul colegilor de la Secția 6 Poliție Rurală Crasna, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Şimleu Silvaniei.

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Şimleu Silvaniei, pe numele unui bărbat de 62 de ani, din comuna Crasna.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an, 5 luni şi 20 de zile închisoare, pentru conducere fără permis şi uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

La data de 20 septembrie 2020, acesta a condus autoturismul pe Drumul Judeţean 108G, prin localitatea Cizer, fără a poseda permis de conducere.

La solicitarea documentelor, persoana în cauză a prezentat poliţiştilor un permis de conducere fals, eliberat de autorităţile din Ungaria.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *