Conducător auto cu alcoolemie de 1,34, implicat într-un accident

ANUNȚ IMPORTANT ! A𝗺𝗽𝗹𝗮𝘀𝗮𝗿𝗲 𝗿𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗰𝘂 𝗮𝗽𝗮̆ în Zalău
15 iulie 2021
Doi conducatori auto depistati având alcoolemii peste limita legală
15 iulie 2021

Conducător auto cu alcoolemie de 1,34, implicat într-un accident

Noaptea trecută, 15 iulie, ora 00:50, pe Drumul Județean 108C, în localitatea Plesca, s-a produs un accident de circulație, soldat cu rănirea ușoară a unui conducător auto, aflat sub influența băutorilor alcoolice.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Cizer, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 108C, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe pavilion, intrând în coliziune cu gradul unui imobil, din localitatea Plesca.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că acesta consumase băuturi alcoolice, având o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar și pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *