Conducea sub influența alcoolului, a refuzat să se legitimeze și să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor.

Bărbat cercetat de polițiști deoarece deținea fără drept o armă
10 februarie 2023
Cercetat penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.
10 februarie 2023

Conducea sub influența alcoolului, a refuzat să se legitimeze și să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor.

Joi, 9 februarie a.c., la ora 17.27, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Jibou, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat pe drumul comunal Someş-Odorhei, un autoturism. Polițiștii au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însa autoturismul și-a continuat deplasarea până în curtea unui imobil din localitate.

Polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Jibou au urmărit autoturismul până în fața imobilului și i-au solicitat conducătorului auto să se legitimeze, acesta a refuzat și a fost condus la secția de poliție, unde a fost identificat, ca fiind un bărbat de 44 de ani, din comuna sălăjeană Someș – Odorhei.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 44 de ani, prezenta o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Jibou au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *