CONSILIUL JUDEŢEAN SĂLAJ A CUMPĂRAT TEREN PENTRU ÎNFIINŢAREA UNUI PARC INDUSTRIAL

PENTRU A PREVENI FURTURILE DIN LOCUINŢE, POLIȚIȘTII SĂLĂJENI VĂ RECOMANDĂ:
17 martie 2023
PRIMUL ACCIDENT CU MOTOCICLIST DIN 2023
18 martie 2023

CONSILIUL JUDEŢEAN SĂLAJ A CUMPĂRAT TEREN PENTRU ÎNFIINŢAREA UNUI PARC INDUSTRIAL

🤝 Consiliul Județean Sălaj a finalizat achiziţia a două parcele de teren în suprafaţă totală de 7,76 hectare, în zona localității Hereclean, în vederea înfiinţării unui parc industrial. Investiţia are o valoare de circa 747.000 de euro.

📌 „Prin achiziţia acestui teren, îndeplinim condiţiile de eligibilitate impuse de legislaţia în vigoare pentru dezvoltarea unei astfel de platforme industriale. Acordurile de parteneriat pe care le-am încheiat cu Primăria Hereclean, respectiv cu Şcoala Gimnazială nr. 1 Panic ne creează perspective pentru extinderea capacităţii viitorului parc industrial până la 32,9 hectare. Am certitudinea că implementarea acestui proiect important pentru Sălaj şi sălăjeni va impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri, prin atragerea de investiţii care să genereze noi locuri de muncă”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele CJ Sălaj.

🏭 Amenajarea unui parc industrial este unul dintre obiectivele cuprinse în Strategia integrată de dezvoltare durabilă a județului Sălaj pentru perioada 2021-2027.

* Foto cu caracter ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *