Continuă dezinfecția autobuzelor, pieței, spatiilor de joacă

În trafic cu mopedul neînregistrat şi fără permis
17 martie 2020
Sala Dracula Gym isi suspenda activitatea pana la incetarea starii de urgenta in cazul coronavirusului
18 martie 2020

Continuă dezinfecția autobuzelor, pieței, spatiilor de joacă

MĂSURI de combatere a noului CORONAVIRUS la nivelul Municipiului Zalău

Pe lângă măsurile cu caracter general, precum restricționarea activităților culturale, sportive, religioase, artistice și de divertisment,

  1. Continuăm măsurile de dezinfecție a mijloacelor de transport în comun a SC Transurbis SA. Flota folosită pentru transport în comun se dezinfectează zilnic.
  2. Continuăm dezinfecția zilnică în piețele agroalimentare, spațiile de joacă și parcuri, urmând trotuarele și stațiile de autobuz.
  3. Azi, 17 martie, a fost suplimentat bugetul cu sumele necesare pentru:
  • dezinfecția a 31 de unități de învățământ;
  • dezinfecția imobilelelor – clădirilor publice aparținând Primăriei Municipiului Zalău: sediul instituției, Direcția de Asistență Socială, Adăpostul de Noapte, Poliția Locală, Casa Municipală de Cultură, Creșa Voinicel.

Începând de mâine, 18 martie, echipe ale prestatorului SC Coral Impex SRL încep acțiunile de dezinfecție în unitățile de învățământ.

Săptămâna viitoare vom continua cu scările de bloc, parcuri, grădini publice, piețe. În această perioadă, pe lângă activitatea de dezinfecție va fi efectuată și dezinsecția.

RECOMANDĂM:

  • transmiterea tuturor documentelor adresate Primăriei municipiului Zalău/Consiliului local, în format electronic, pe adresa de email primaria@zalausj.ro și pe fax 0260-661 869. De asemenea, pentru informații, telefon: 0260-610 550; TelVerde 0 800 800 779.
  • atenționăm populația că este nevoie de calm și de responsabilitatea fiecăruia dintre noi și că împreună, respectând regulile, vom trece cu bine prin această situație dificilă. – Diana Maria Breban purtător de cuvânt Primăria Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *