Contractul de lucrări pentru amenajarea a două parcări etajate în municipiu este în licitație publică

ÎN ATENȚIA CONDUCĂTORILOR AUTO
14 martie 2024
Consiliul Județean Sălaj și A.D.I. Țara Silvaniei aduc filmul „Avram Iancu împotriva Imperiului” în comunitățile sălăjene
14 martie 2024

Contractul de lucrări pentru amenajarea a două parcări etajate în municipiu este în licitație publică

Contractul de lucrări (proiectare, execuție şi asistenţă tehnică din partea proiectantului), pentru obiectivele de investitii Lot nr. 1 „Amenajare parcare etajata in zona Gradinitei cu Program Prelungit nr. 1, str. Gheorghe Doja” şi Lot nr. 2 „Amenajare parcare etajatǎ şi reconfigurarea zonei Spitalului de Boli Infecţioase, cartier Porolissum, str. Lt. Col. Teofil Moldoveanu” se află în licitație publică, având termen de depunere a ofertelor 1 aprilie 2024.

În cadrul acestor două proiecte numărul locurilor de parcare va fi suplimentat semnificativ, fiind amenajate câte 37 de locuri de parcare în fiecare zonă. Principalele investiții care urmează să fie realizate cuprind: lucrări de asigurare a utilităților necesare funcționării obiectivului, realizare corp de clădire, finisaje interioare și exterioare, amenajări exterioare, lucrări de drumuri și circulație și amenajare spații verzi.

În vederea amenajării parcării etajate în zona Grădiniței cu Program Prelungit nr. 1, pe strada Gheorghe Doja, administrația locală a obținut finanțare de la Guvernul României în valoare de 5 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *