Contribuabili inactivi

Star porno la catedra!
26 iunie 2008
Gaze naturale mai scumpe
27 iunie 2008

Contribuabili inactivi

Finante    DGFP Sălaj aduce la cunoştinţa contribuabililor că în Monitorul Oficial cu numărul 404/29.05.2008 a fost publicat Ordinul Preşedintelui ANAF nr.819/2008 pentru aprobarea procedurii privind declararea contribuabililor inactivi.

Reclama FIRME SERVICII ZALAU

    De menţionat că în evidenţa contribuabililor inactivi sunt înscrişi contribuabilii care îndeplinesc cumulativ următoarele criterii:

– nu au depus nici o declaraţie la două termene de declarare consecutive

– nu li s-a aprobat la cerere, de către organul fiscal competent o măsură privind îndeplinirea obligaţiilor fiscale declarative(regim derogatoriu).

      De la data publicării listei contribuabililor, declaraţi inactivi, se anulează din oficiu înregistrarea în scopuri de TVA, a persoanelor impozabile cuprinse în listă.

     În conformitate cu prevederile art. 11 alin 1′ şi 1² din Codul Fiscal: Autorităţile fiscale pot să nu ia în considerare o tranzacţie efectuată de un contribuabil declarat inactiv. De asemenea nu sunt luate în considerare de autorităţile fiscale tranzacţiile efectuate cu un contribuabil declarat inactiv.

       Date fiind condiţiile, DGFP Sălaj invită toţi contribuabilii care nu şi-au îndeplinit obligaţiile declarative, la termen, să se prezinte la sediile organelor fiscale în vederea depunerii declaraţiilor.
 

Gina Bicazan – Compartimentul de Relaţii Publice, DGFP Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *