Copii cercetați de poliție după ce au chinuit și ucis un câine

Cercetată penal pentru folosirea unui minor în scop de cerșetorie
8 februarie 2023
PNL: 27.000 de sălăjeni beneficiază de sprijin pentru plata facturilor la energie
9 februarie 2023

Copii cercetați de poliție după ce au chinuit și ucis un câine

Miercuri, 8 februarie a.c., la ora 16.50, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în localitatea sălăjeană Fildu de Sus, mai mulți minori agresează un câine.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor împreună cu polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au efectuat cercetări cu privire la identificarea persoanelor și au găsit câinele decedat, la liziera pădurii din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, ca fiind doi minori de 9 și 13 ani, ambii din localitatea Fildu de Sus, județul Sălaj.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a survenit decesul animalului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de art.25 alin.3 lit.a din Legea nr.205/2004 privind protecția animalelor. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Mulțumim persoanei anonime care a trimis imaginile la redacție.
Dacă ați fost martorul unui eveniment, puteți trimite imaginile pe adresa de facebook https://www.facebook.com/groups/ztvmedia, e-mail: [email protected] sau whatsapp pe numarul de telefon 0742073833, iar la 3 filmări veți primi un CADOU personalizat ZTV, iar noi va garantam ca nu vom divulga numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *