Copiii sunt invitati la Noaptea Cercetătorilor Europeni la Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj

Urăsc ecranele curbate. Samsung S10 Plus distrus
16 septembrie 2023
Depistat în Sărmășag, în timp ce conducea sub influența alcoolului, deși avea anulat dreptul de a conduce
16 septembrie 2023

Copiii sunt invitati la Noaptea Cercetătorilor Europeni la Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, îi invită pe toți copiii din Sălaj, la Noaptea Cercetătorilor Europeni. Evenimentul va avea loc pe 29 septembrie 2023, între orele 9,00-14,00, la Secția Tineri&Adulți.
Dacă vrei să intri și tu în echipa noastră de cercetători, acum este momentul! Împreună cu partenerii noștri: Organizația Studenților Chimiști Cluj-Napoca, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, Palatul Copiilor Zalău și Clubul CodeKids al Bibliotecii Județene Sălaj, ți-am pregătit o mulțime de surprize, care vor transforma o zi obișnuită de vineri, într-o experiență memorabilă.
„Pentru Biblioteca Județeană Sălaj, Noaptea Cercetătorilor Europeni este la a doua ediție. Ne-am dorit să fim implicați și de data aceasta, pentru că anul trecut, evenimentul a avut peste 500 de participanți. Acum, bucuria este și mai mare, pentru că am reușit să îi aducem alături de noi și pe studenții de la Facultea de Chimie și Inginerie Chimică Cluj-Napoca. Iar împreună cu profesorii Andrea Illyes de la Palatul și Jozsa-Fechete Anamaria de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, dar și cu colegele noastre din bibliotecă, le vom oferi vizitatorilor cele mai interesante experimente chimice”, a declarat Mariana Marian, managerul BJS Sălaj.
Prentru cei interesați, programările la Noaptea Cercetătorilor Europeni se fac la numărul de telefon 0260/ 897081. Vă așteptăm cu drag!
Noaptea Cercetătorilor Europeni se înscrie în seria acțiunilor Marie Skłodowska-Curie și își propune să arate publicului larg ce înseamnă să fii cercetător și cât de interesantă poate fi munca de cercetare. Evenimentul atrage anual peste 1,5 milioane de vizitatori, care au ocazia să interacționeze cu oameni de știință din întreaga lume. Anul acesta, evenimentul Noaptea Cercetătorilor Europeni va fi organizat în peste 400 de orașe din 26 de țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *