Copil de 9 ani lasat nesupravegheat accidentat

Masini furate din Italia identificate in Zalau
20 septembrie 2011
Zalau: Minorii in club sau restaurante cu parintii de mana
20 septembrie 2011

Copil de 9 ani lasat nesupravegheat accidentat

Un copil de 9 ani din Zalau, lăsat pentru cîteva clipe nesupravegheat, a ajuns victima unui accident de circulatie. Baiatul se intorcea de la scoala iar cand a traversat strada, nu s-a asigurat si a fost lovit de o masina care circula regulamentar. Accidentul a avut loc la 2

 

pasi de scoala Avram Iancu din Bradet. Victima a scăpat cu viată, însă are mai multe leziuni, care presupun cateva zile de spitalizare. Conform unor surse copilul era in grija unei persoane care l-a luat dintr-un centru de plasament.

 

Ioana Rus, agent politia Salaj: Un copil de 9 ani care a traversat strada prin loc nepermis  a fost accidentat de un autoturism. In urma impactului copilul a fost predat serviciului de ambulanta in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Băietelul a primit primele îngrijiri medicale la fata locului, după care a fost transportat la Spitalul Judetean din Zalau. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente au stabilit că acesta a suferit multiple escoriatii.
Oamenii legii atrag atentia părintilor, mai ales că a inceput un an nou scolar, să fie foarte atenti în ceea ce priveste supravegherea copiilor, pentru a nu ajunge victimele unor accidente. Respectarea normelor privind circulatia pietonală si în special modul în care se traversează străzile sînt chestiuni care trebuie învătate încă din familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *