Spital
INFO SPITAL
18 februarie 2008
Politia Salaj
Accidente peste accidente
20 februarie 2008

Craniu uman gasit in

Politia SalajÎn cursul acestei zile, în jurul orei 10,00, lucrătorii P.P. Gâlgau, jud. Salaj, au fost sesizaţi de către un tânăr care le-a relatat poliţiştilor faptul că, în după amiaza zilei de

13.02.2008, în timp ce executa lucrări de defrişare pe malul râului Someş, între localităţile Glod şi Rus, jud. Sălaj, a găsit un craniu uman într-o zonă acoperită cu stufăriş.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a I.P.J. Sălaj. După verificări,  investigaţii şi scotociri, în aceeaşi zonă au mai fost găsite patru segmente osoase, pe care nu s-au observat urme vizibile de violenţă.

Craniul şi segmentele osoase au fost ridicate în vederea continuării activităţii de identificare a persoanei căreia îi aparţin.

În evidenţele Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul „Urmăriri” există o reclamaţie de dispariţie, din data de 15.10.2005, a unei femei de 80 ani, din localitatea Chizeni, comuna Gâlgău,

Locul unde a fost găsit craniul şi segmentele osoase se află la o distanţă de aproximativ 7 km faţă de domiciliul femeii reclamate dispărute în urmă cu doi ani.

Poliţiştii vor continua investigaţiile pentru a stabili dacă craniul şi oasele găsite aparţin sau nu femeii dispărute din Chizeni.

 

sursa: http://sj.politiaromana.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *