Cu tirul intre blocuri

Jandarmeria Salaj
Control in piata
26 august 2008
Munitie neexplodata
Proiectil de artilerie antiaeriana de calibru 57mm
27 august 2008

Tir

Am primit la redactie.Vreau sa va aduc la cunostinta o problema cu care ne confruntam locatarii din blocurile N101 si N99.
Am facut si poze pentru a-mi sustine cauza, pe care le atasez acestui e-mail.

In spatele blocurilor (de fapt sunt lateralele, blocurile sunt asezate fata in fata) se afla fosta cladire apartinand de Electrica, Elco, care daca nu ma insel era destinata pentru birouri. Cladirea are si curte, iar poarta de acces este la capatul aleii dintre cele 2 blocuri. Nimic neobisnuit pana acum…se intra pe alee cu autoturisme personale. Cand m-am mutat eu in bloc, in mai anul acesta, cladirea era parasita, dar acum este inchiriata de o firma. Si de aici incep problemele noastre.
Firma respectiva am inteles ca se ocupa cu mai multe, de la aducerea de masini pana la facut mobilier, nu stiu exact. Ceea ce  ne deranjeaza pe noi este faptul ca se circula acum non stop pe poarta respectiva, dar nu oricum, ci cu trailere si cu tiruri.  Zi, noapte, sambata, duminica, la ei nu conteaza. Nu cunosc care este legislatia, dar nu mi se pare in regula ca pe o alee intre 2 blocuri sa circule tiruri!!! Va dati seama, avem copii mici, cum sa ii lasi afara in fata blocului cand din jumate in jumate de ora, uneori si mai des, trec masini mari?! La asemenea tonaj, nu ii trebuie viteza sa il faca pe un copil ferfenita! De 2-3 luni, de cand si-au inceput activitatea, asfaltul de pe aleea s-a distrus, iti rupi picioarele in gropile facute! De fapt, in multe locuri nici nu mai exista asfalt, sunt doar pietre macinate de greutatea tirurilor. Ba mai mult, intr-o seara, pe la 10 jumate, au trebuit sa coboare vreo 2 locatari sa isi traga masinile parcate in fata blocului, ca nu putea trece tirul!!! Si o pipita cu gura mare a sarit repede: "Hai sa chemam sa le ridice masinile, ca nu putem intra cu tirul"! Auzi tupeu la ea.
Cam asta e marea noastra problema. Toti locatarii sunt indignati, toti au zis sa mergem sa facem, dar nici unul vad ca nu a intreprins nimic pana acum. Eu personal am fost la primarie, mi s-a spus ca va veni cineva sa evalueze situatia, dar ca in cazul in care pe aici pe alee e calea de acces la societate, nu prea are ce sa faca, daca nu este pus un indicator de tonaj. Asta a fost de vreo 2 saptamani, pana acum nu a venit nimeni (sau cel putin pe mine nu m-a contactat nimeni). Indicator de tonaj nu cred ca este, pentru ca nu a fost cazul, era cladire de birouri, oamenii veneau cu masinile personale la serviciu, nu cu tirurile!!!
Si atunci ce este de facut?! Sa stam cu bratele in san, ca nu este indicator? Se poate pune! Daca voiam sa-mi treaca tirurile prin fata blocului, imi cumparam apartament pe centura!!!! S societatea aceasta poate sa isi faca drum de acces pentru tiruri prin spate, pe la vama! Solutii exista, insa trebuie aplicate!
Am apelat la dumneavoastra in speranta ca veti face publica aceasta problema si poate lucrurile vor incepe sa se miste.
In primul rand pentru siguranta copiilor care ies in fata blocului, apoi pentru zgomotul infernal pe care il fac zi si noapte, apoi pentru gropile in care iti rupi picioarele….motive pentru care lucrurile nu trebuie sa ramana in stadiul in care sunt acum exista, trebuie doar intreprins ceva.
Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *