CURAJOSI CU DOSARE PENALE

Peste 100 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști
4 mai 2020
Circulaţi cu grijă pe timp de ploaie!
4 mai 2020

CURAJOSI CU DOSARE PENALE

Şase infracțiuni la regimul circulației rutiere au fost constatate de polițiști la sfârșitul săptămânii trecute. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

►  Prima infracțiune a fost constatată de polițiștii din Șimleu Silvaniei. La data de 1 mai a.c., ora 22.00, polițiștii au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 71 de ani, din municipiul Zalău.

La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►Câteva minute mai târziu (1 mai a.c., ora 22.15), polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida, au identificat în trafic, pe Drumul Comunal 24, în localitatea Jac, un bărbat, din comuna Creaca.

Verificările efectuate de polițiști au stabilit că șoferul avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o valoare de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 ► La data de 3 mai a.c., ora 8:00, pe Drumul Naţional 1H, în localitatea Crișeni, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au  identificat în trafic un autoturism condus  de un bărbat de 61 ani, din municipiul Zalău. Şoferul avea o alcoolemie 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

►După-amiază (3mai a.c.), la ora 13:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au oprit pentru control, pe Drumul Comunal 103, pe raza comunei  Pericei, un autoturism condus de un adolescent de 20 de ani.  

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

În aceeaşi zi, la ora 1930, un bărbat din comuna Sâg a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 191 D, cu o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

► Ultima infracţiune a fost constatată seara, la ora 22.45, de poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică. Un tânăr de 26 de ani conducea un autoturism pe strada General Ion Dragalina, din municipiul Zalău. Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor acestea vor fi înaintate unităților de parchet competente, cu propuneri legale. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *