De frica ursului, un bărbat a stat cățărat într-un copac mai multe ore.

Refuz de recoltare probe biologice, infracțiune constatată de polițiști
17 iunie 2021
A stat in copac din cauza unui urs
17 iunie 2021

De frica ursului, un bărbat a stat cățărat într-un copac mai multe ore.

Mobilizare de forțe pentru găsirea unui bărbat.

La data de 16 iunie a.c., ora 23:40, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj a fost sesizat prin 112, de către un bărbat, din Jibou, cu privire la faptul că, tatăl acestuia, în vârstă de 67 de ani, a plecat de la domiciliu, în jurul orei 12:00, la cules de ciuperci şi nu a mai revenit. Acesta a mai relatat faptul că, a încercat, începând de la ora 18:00, să-l contacteze telefonic, însă nu răspunde.

Sub coordonarea şefului Poliţiei Oraşului Jibou,  s-au format echipe de căutare formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, personal silvic şi voluntari care au efectuat scoticiri în pădurea din zona localităţii Rona.

Astfel, în data de 17 iunie a.c., ora 01:26, bărbatul a fost identificat de către una dintre echipele de căutare, în pădure, în zona bazinelor de apă din localitatea Rona, urcat într-un copac.

După ce a fost coborât, bărbatul a relatat echipelor de căutare faptul că, în timp ce căuta ciuperci, în jurul orei 18:00, a văzut un urs şi, de frică, s-a urcat într-un copac, unde a rămas până a auzit strigătele echipelor de căutare.

Persoana în cauză a fost evaluată medical de către un echipaj de ambulanță, constatându-se că nu a suferit leziuni și a fost predat familiei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *