Dealer de droguri prins în Zalău

Cercetați pentru trafic de droguri
12 octombrie 2022
ZIUA 229 A RĂZBOIULUI DIN UCRAINA
14 octombrie 2022

Dealer de droguri prins în Zalău

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii Servicului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sălaj, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri, în urma căreia o persoană a fost reținută.

Din cercetări a reieșit faptul că, din martie 2021 și până în prezent, un bărbat, de 26 de ani, din Zalău, ar fi efectuat operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, ar fi procurat, din județul Cluj, diferite cantități de astfel de substanțe, ar fi utilizat o parte pentru consum propriu, iar pe restul le-ar fi comercializat către diferite persoane, din județul Sălaj.

La data de 7 octombrie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei a fost prinsă în flagrant delict, de către polițiștii Servicului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, având asupra sa substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, pe care ar fi urmat să le comercializeze la un eveniment privat, din municipiul Zalău.

La data de 8 octombrie a.c., față de bărbatul bănuit de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sălaj a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar, în aceeași zi, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activitate au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.