Depistat în trafic fără permis şi cu maşina neînmatriculată

Actualizare Situație COVID-19, la nivelul județului Sălaj
31 martie 2020
Elena isi doneaza masina Spitalului Judetean din Zalau
31 martie 2020

Depistat în trafic fără permis şi cu maşina neînmatriculată

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Ordine Publică Şimleu Silvaniei au depistat, luni, 30 martie a.c., la ora 20.40, un tânăr de 32 ani, din Șimleu Silvaniei, care conducea autoturismul prin localitate, deşi autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta nu poseda nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunile de conducere fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Reamintim conducătorilor auto că, potrivit Codului Penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

De asemenea, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 3 ani sau cu amendă. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *