Depistat în trafic, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, fără a deține permis de conducere corespunzător

Condamnat la închisoare pentru ultraj, depistat și încarcerat de poliţiştii sălăjeni.
21 februarie 2023
Târg de mărţişoare tradiționale, ediţia a XI-a
22 februarie 2023

Depistat în trafic, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, fără a deține permis de conducere corespunzător

Luni, 20 februarie a.c., la ora 15.22, pe D.N. 1F (E81), în localitatea sălăjeană Bocșa, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău au identificat și oprit în trafic un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea pe direcția Sălăjeni – Zalău un ansamblu de vehicule, format dintr-un autoturism și o remorcă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că orădeanul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule condus, masa totală a ansamblului depășind masa maximă autorizată.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat, ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *