DOSAR PENAL PENTRU INCENDIEREA DEȘEURILOR

Tânăr prins de jandarmi, cu droguri
8 noiembrie 2022
UN LICEEAN A GĂSIT 3350 DE EURO ȘI UN CARD
9 noiembrie 2022

DOSAR PENAL PENTRU INCENDIEREA DEȘEURILOR

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au întocmit dosar penal unui bărbat, din localitatea Pusta pentru incendierea deșeurilor.

În fapt, la data de 8 noiembrie a.c., ora 13:40, polițiștii aflați în serviciul de patrulare prin localitatea Pusta, au depistat în flagrant delict un bărbat, de 32 de ani, din localitate, în timp ce incendia intenționat mai multe deșeuri din materiale plastice și feroase, în curtea unui imobil.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect”, faptă prevăzută și pedepsită de art.66 alin.1 lit.e) din O.U.G. 92/2021 privind regimul deșeurilor.

Conform legislației în domeniu, constituie deșeu orice substanță sau obiect pe care deținătorul le aruncă sau are intenția sau obligația să le arunce.

Cetățenii persoane fizice trebuie să știe că sunt interzise și pedepsite ca infracțiuni incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect, îngroparea deșeurilor, dar și eliminarea acestora în afara spațiilor autorizate. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.