Dosar penal si amenda in cazul fetitei batute

Au primit o amenda mare dupa ce au fost prinsi la pescuit
4 mai 2020
Echipajul SMURD a fost solicitat langa piata din Astralis
4 mai 2020

Dosar penal si amenda in cazul fetitei batute

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe ca urmare a unei fapte comise la data de 23 aprilie a.c., în municipiul Zalău.

La data de 30 aprilie a.c., în urma apariției unor informații pe o rețea de socializare în care sunt prezentate acte de violență între un grup de adolescenți, polițiștii s-au sesizat din oficiu și în scurt timp au identificat victima, în persoana unei adolescente de 16 ani.

De asemenea, au fost identificate și persoanele bănuite de comiterea faptei,  fiind vorba de patru adolescente, din municipiul Zalău. Alături de acestea, la întreaga scenă au fost prezenţi şi trei băieţi, toţi din municipiul Zalău.

Victima a depus plângere la poliţie, în prezenţa tatălui.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi stabilit şi mobilul infracţiunii.

Totodată, pentru nerespectarea Ordonanței Militare, față de persoanele implicate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 14000 de lei. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

1 Comment

  1. ioan pop spune:

    ar trebui luate masuri si impotriva celor prezenti ca martori la comiterea acestei infractiuni si acuzati ca fiind partinitori la actul de agresiune in sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *