DOSARE PENALE LA INCEPUT DE AN

Un barbat si 6 femei ranite intr-un accident rutier
5 ianuarie 2020
Incendiu la un autocamion
6 ianuarie 2020

DOSARE PENALE LA INCEPUT DE AN

Nouă infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiștii din Sălaj

Poliţiştii rutieri au continuat activităţile pentru supravegherea traficului rutier şi în perioada Anului Nou. Au fost constatate nouă fapte penale la regimul circulației rutiere.

 

 

Prima faptă a fost constatată de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Jibou, la data de 31 decembrie 2019, ora 22.02. Un tânăr de 22 de ani, din comuna Năpradea, conducea un ATV prin localitate, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate de polițiști au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul nu era înmatriculat/înregistrat.

 

Câteva minute mai târziu (31 decembrie 2019, ora 22.43), polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe strada Simion Bărnuțiu, din municipiul Zalău, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În noaptea de 31 decembrie 2019 spre 1 ianuarie 2020, la ora 3.10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat pe strada Gheorghe Doja, din Zalău, un tânăr de 33 de ani, din comuna Românași, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Pe Drumul Județean 108G, în localitatea Cizer, un adolescent de 17 ani, din județul Cluj, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în prim zi a anului (1 ianuarie 2020), la ora 10.20, conducând autoturismul cu o alcoolemie de 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În aceeași zi (1 ianuarie 2020), în jurul orei 13.00, polițiștii Postului de Poliție Șimișna s-au  sesizat din oficiu cu privire la faptul că un adolescent de 16 ani, din comuna Șimișna, a condus autoturismul la data de 31 decembrie pe Drumul Județean 108S fără a poseda permis de conducere.

 

Ultima faptă a fost constatată la data de 2 ianuarie a.c., ora 23.10, de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou. Un tânăr, de 31 de ani, din județul Maramureș, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Năpradea, deşi dreptul de conduce era suspendat.

 

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *