Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulației rutiere

ACCIDENT LA IESIRE DIN NUSFALAU
27 decembrie 2019
Fiţi vigilenţi în mijloacele de transport în comun
31 decembrie 2019

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulației rutiere

Poliţiştii sălăjeni au continuat activităţile pentru supravegherea traficului rutier și în perioada Crăciunului, context în care au

întocmit cinci dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

►Primul dosar penal a fost întocmit la data de 24 decembrie a.c., ora 10.30. Poliţiştii Postului de Poliție Carastelec au oprit pentru verificări un moped care circula pe Drumul Județean 110, prin localitatea Carastelec, condus de un bărbat de 43 de ani, din localitate.

Verificările efectuate de polițiști au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat/înregistrat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere cu autoturismul neînmatriculat/neînregistrat.

►În noaptea de 24 spre 25 decembrie a.c., la ora 2.35, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida au depistat în trafic un autoturism condus de bărbat de 63 ani, din comuna Hida. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

►O astfel de faptă a fost constatată și în prima zi de Crăciun (25 decembrie a.c.), la ora 7.55, pe strada Simion Bărnuțiu. Un zălăuan de 30 de ani a fost identificat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier în timp ce conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

►Seara, la ora 21.00, un tânăr din comuna Șimișna, conducea un scuter pe Drumul Județean 108S, iar verificările efectuate de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Hida au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

 

►Ultimul dosar penal a fost întocmit la data de 27 decembrie a.c., ora 2.10.  Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au oprit pentru control, pe Drumul Judeţean 191E,  pe raza localităţii Bănișor, un autoturism condus de un bărbat din comuna Sâg. La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *