Două dosare penale pentru conducere fără permis

Recomandări preventive pentru o călătorie în siguranță
22 ianuarie 2020
ȘAH – Cupa „24 IANUARIE” in Simleu Silvaniei
22 ianuarie 2020

Două dosare penale pentru conducere fără permis

Poliţiştii sălăjeni efectuează cercetări în două dosare penale privind infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis, fapte

comise în perioada 20-21 ianaurie a.c.

 

La data de 20 ianuarie a.c., ora 10.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lozna au oprit pentru control, pe Drumul Judeţean 109 E,  în localitatea Cormeniş, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Lozna.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

O zi mai târziu (21 ianauarie a.c.), la ora 16.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului au depistat pe Drumul Judeţean 108A, un bărbat de 48 de ani, din comuna Românaşi, în timp ce conducea autoturismul fără a deţine permis de conducere.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penle şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

În continuare, poliţiştii sunt la datorie pentru prevenirea accidentelor de circulaţie grave şi menţinerea unei atitudini prudente în trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *