DRUMUL JUDEȚEAN 108T: ULCIUG – LIMITĂ JUDEȚ MARAMUREȘ VA FI MODERNIZAT

Ziua portilor deschise la Politia Zalau
22 martie 2023
Dosare penale pentru neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri
23 martie 2023

DRUMUL JUDEȚEAN 108T: ULCIUG – LIMITĂ JUDEȚ MARAMUREȘ VA FI MODERNIZAT

👷 Astăzi a avut loc predarea amplasamentului în vederea modernizării Drumului Județean 108T: Ulciug – limită județ Maramureș, în cursul săptămânii viitoare urmând să fie emis ordinul de începere a lucrărilor.

👥 La eveniment au participat vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, Szilágyi Róbert-István, specialiști din cadrul Direcției Investiții și Programe Publice și de la Direcția Monitorizare Investiții Publice, reprezentanți ai antreprenorului, ai Primăriei Cehu Silvaniei, precum și proiectantul.

➡️ Asigurată din bugetul propriu al județului, investiția în modernizarea acestui tronson de drum are o valoare de circa 2 milioane de lei, termenul de execuție fiind de patru luni.

🚧 Principalele lucrări se referă la modernizarea părții carosabile, realizarea șanțuri betonate, amenajarea podețelor, a accesului la proprietăți, precum și montarea parapetelor de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *